Intranet Value Award 2018

Entopic reikt ook in 2018 de Intranet Award uit. Het thema van deze Award is Value, toegevoegde waarde. Weet jouw intranet of digital workspace (DWS) waarde te creëren voor jullie organisatie? Heb je een bijzonder concept ontwikkeld, kunnen jouw collega’s hun werk beter of makkelijker doen dankzij (onderdelen) van het intranet/DWS? Is alle informatie extreem goed vindbaar door fantastisch taggen? Heb je een rekenmodule geïntegreerd waarmee het callcenter bepaalde vragen sneller kan beantwoorden? Deel dan je kennis en win die trofee!

Hoe doe je mee?

Meedoen is eenvoudig. Met een korte businesscase en een paar screenshots is je deelname geregeld.

De jury over de winnaar van 2017: Alliander

‘Het is een zeer rijk intranet op alle gebieden: een gepersonaliseerde homepage met widgets, selfservicemogelijkheden/ toegang tot systemen, informatievoorziening/communicatie en interactie. Er is goed nagedacht hoe het de medewerkers gemakkelijker gemaakt kan worden. Het intranet is van grote waarde voor de hele organisatie. Dat wordt gestaafd door de indrukwekkende cijfers uit gebruikersonderzoeken en het grote aantal groepen’.

Sluitingsdatum

Je kunt de case insturen tot en met 16 februari 2018. De winnaar wordt bekend gemaakt op het Intranet Congres op 22 maart 2018.

Jury

De jury van dit jaar wordt gevormd door:

  • Samuel Driessen (TEVA Pharmaceuticals)
  • Frank Hoekstra (ABN AMRO)
  • Ilona de Jong (NWO)
  • Natasja Lenferink (Alliander)
  • Pleun Luijkx (Nederlandse Zorgautoriteit)
  • Thirza Wegman (zelfstandig consultant Intranet/DWS)

Voorwaarden

Als je meedoet, dan stem je er mee in dat de naam van je organisatie, de betrokken personen en het beeldmateriaal van jouw intranet en/of DWS gebruikt kan worden bij de uitreiking en eventuele publicaties over de Award. Desgewenst kan door Entopic gevraagd worden om de behaalde resultaten te valideren.

Vragen?

Heb je nog vragen over deelname? Mail ons je vraag op info@entopic.com

Businesscase indienen