Over het congres

Update: congres verplaatst

Door de impact van het coronavirus hebben we helaas besloten om Congres Intranet & Digital Workplace te verplaatsen naar een later moment dit jaar. De nieuwe datum voor het congres is 23 september 2020. Heb je al een ticket gekocht? Je kunt je ticket kosteloos annuleren. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar congres@entopic.com. Dit kan tot en met woensdag 18 maart.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze congresorganisator Sietze via congres@entopic.com.

Wat?

Op woensdag 23 september 2020 organiseert Entopic in samenwerking met Evolve de twaalfde editie van Congres Intranet & Digital Workplace. Een dag vol actuele kennis, inspiratie, ervaringen. Maar ook een moment om te netwerken met mensen uit je vakgebied. Benieuwd welke sprekers er tot nu toe op de planning staan? Bekijk dan het programma.

 

Voor wie?

Ben je verantwoordelijk voor, of ben je betrokken bij een intranet of digital workplace? Dan is Congres Intranet & Digital Workplace 2020 zeker interessant voor jou. En je bent niet alleen, want we verwachten ook dit jaar weer honderden deelnemers van middelgrote en grote organisaties uit de overheid en gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, nutsbedrijven, bank- en verzekeringswezen, telecom, industrie, onderwijs en goede doelen.

Terugblik 2019

Locatie

Congres Intranet & Digital Workplace 2020 vindt plaats in de zaal Supernova in de Jaarbeurs Utrecht. 

Adres:
Croeselaan 6
3521 CA
Utrecht

Check op de website van Jaarbeurs Utrecht hoe je de congreslocatie het beste kunt bereiken. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte