Webinar week

We zijn druk bezig met het organiseren van een webinar serie: een week in het teken van intranet en de digital workplace. De online kennissessies worden gehouden met de sprekers van het congres. Ze zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Kun je er niet bij zijn? Kijk hem later terug op een moment dat het jou uitkomt.

Overzicht

Verbonden samenwerken met Working Out Loud

René Jansen (Winkwaves) en Peter Staal (Bind)

We werken door corona op afstand en minder zichtbaar samen met collega’s. Daarom zijn deze tijden een uitgelezen kans om over te stappen op Working Out Loud. Vertel wat je bezighoudt, waar je trots op bent, wat je struikelblokken zijn en waar je naartoe wilt. Zo werk je effectiever én meer verbonden samen. Hoe? WOL-experts Peter en René vertellen in dit webinar over de principes, voorbeelden, praktische tips en de voordelen voor jou en je collega’s.

> Aanmeldlink volgt snel

10 gouden tips voor een heldere governance voor Microsoft Teams

Hans Vandeerberghe, Teams for Teams

Wil je met Microsoft Teams aan de slag gaan in een grote organisatie? Dat kan! Je kan er immers snel grote stappen mee zetten om uiteindelijk efficiënter digitaal samen te werken. Maar zomaar uitrollen is not done. Daarvoor moet je er eerst achter komen wat de organisatie nodig heeft. En zit je ook met IT aan tafel om te luisteren naar mogelijkheden en beperkingen.

Dat zijn heel wat gesprekken over een waaier aan topics: het aanmaken ervan, templates over externe gasten, veiligheid bij derde partijen apps en support. In deze webinar geeft Hans Vandenberghe 10 gouden tips vanuit zijn ervaring met drie grote ondernemingen in België (Barco, Mediahuis en La Lorraine Bakery Group) om een governance kader uit te werken zodat je Teams-uitrol een succes wordt.

>Aanmeldlink volgt snel

Julie Mooren, Transavia

Inhoud van de webinar volgt snel.

> Aanmeldlink volgt snel